Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
 • SGOA kan nu ook uw ICT-rechtelijke incompany training verzorgen! Lees verder voor meer informatie over de invulling.

  LEES VERDER

 • Vandaag is de eerste SGOA Signaal van 2019 verzonden, een online nieuwsbrief met onderwerpen die voor ICT-conflictmanagement van belang zijn! Wilt u het SGOA Signaal ook ontvangen? of de laatste versie lezen?

  AANMELDEN
  LEZEN

 • 30-jarig jubileum - Feesttarief

  7 november 2019 staat de nieuwe SGOA Academy op de planning. Als u zich nu alvast inschrijft, betaalt u het feesttarief van € 175,- (excl. btw).

  INSCHRIJVEN

 • SGOA start met 'Privacy & Security Kamer'. Nieuwsgierig geworden? Lees hier snel verder!

ICT-rechtelijke incompany training

ICT-rechtelijke incompany training

Binnen de SGOA bestaat omvangrijke expertise en jarenlange ervaring op tal van onderwerpen op het raakvlak van ICT en Recht. Tot de kring van associates van de SGOA behoren de meest vooraanstaande arbiters, IT-deskundigen en mediators. De terreinen waar de SGOA bij uitstek over deskundigheid beschikt zijn ICT-contracten, intellectuele eigendom op ICT-producten, ICT-geschillen, E-commerce, de bescherming van persoonsgegevens in een digitale omgeving en het nieuwe arbitragerecht.

De SGOA heeft inmiddels een aantal keren haar kennis en ervaring door middel van hoogwaardige in-house trainingen met anderen gedeeld, waaronder advocatenkantoren en verzekeraars. Wij zijn graag bereid om ook uw kantoor of organisatie door middel van een incompany training vooruit te helpen op een of meer van deze rechtsgebieden. Desgewenst kan de SGOA u een training op maat, afgestemd op uw eisen en wensen, leveren. Op die manier verzekert u zich van hoogwaardige, actuele en uitgebreide  know how.

Een voorbeeld van zo’n programma kan er als volgt uit zien:

 1. Juridische aspecten van Cloud, hosting en domeinnamen
 2. De ins & outs van Agile en Scrumcontracten
 3. Juridische aspecten van Privacy en Security
 4. Geschillen rondom webdesign en software
 5. Overzicht van recente nieuwe wetgeving en rechtspraak op het gebied van ICT

Heeft u interesse, neem dan contact op met Heleen van Beugen, bureau manager van de SGOA (info@sgoa.eu  of 088 – 011 6262).

Ja, neem contact met me op voor meer informatie over een ICT-rechtelijke incompany training