Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
  • SGOA kan nu ook uw ICT-rechtelijke incompany training verzorgen! Lees verder voor meer informatie over de invulling.

    LEES VERDER

  • De eerste SGOA Signaal van 2022 verzonden, een online nieuwsbrief met onderwerpen die voor ICT-conflictmanagement van belang zijn! Wilt u het SGOA Signaal ook ontvangen of de laatste versie lezen?

    AANMELDEN
    LEZEN

  • SGOA start met 'Privacy & Security Kamer'. Nieuwsgierig geworden? Lees hier snel verder!

Feestelijke lustrumborrel

Feestelijke lustrumborrel

Al 30 jaar is de SGOA het leidende instituut voor een snelle, deskundige en succesvolle oplossing van ICT-geschillen. Graag nodigen wij u uit om deze mijlpaal te vieren tijdens een feestelijke borrel bij Vooges Strand te Zandvoort.  Wij hebben voor u een aantrekkelijk programma samengesteld waarvoor het zeker de moeite waard is om richting het Noordzeestrand af te reizen:

Key note speaker Jos Burgers

Jos Burgers is een van de meest gewilde managementsprekers van Nederland. Hij geeft jaarlijks meer dan 150 presentaties, workshops en seminars op het gebied van marketing en klantenservice. Hij is auteur van een groot aantal bestsellers op het gebied van marketing & sales, waaronder de boeken “Professionals & Relatiemanagement” en  “Zeven marketingwetten voor professionals”. In 2006, 2009, 2012 en 2014 was hij de auteur van het bestverkochte management boek van het jaar.

Jos biedt zijn publiek concrete handvaten voor reflectie en geeft mensen een andere blik op hun werkzaamheden als professional, ondernemer, manager of bestuurder. Hij ondersteunt zijn interactieve, powerpoint-vrije presentatie met aansprekende praktijkvoorbeelden en wisselt deze af met humoristische intermezzo’s. Wij zijn er zeker van dat Jos u van een aantal nieuwe inzichten zal voorzien waarmee u nog succesvoller zult zijn, zowel in uw professionele bestaan als in uw relatie met de SGOA.

Uitreiking SGOA Hans Frankenprijs op 19 september

De Hans Frankenprijs wordt al vele jaren uitgereikt aan de HBO/WO student die de meest innovatieve, baanbrekende afstudeerscriptie op het gebied van ICT en Recht heeft geschreven. De winnaar van deze prijs zal bekend worden gemaakt door de voorzitter van onze deskundige jury, Prof. Dr. Mr. Serge Gijrath. Vervolgens zal de trotse winnaar ons deelgenoot maken van de belangrijkste conclusies uit zijn/haar winnende scriptie. Uiteraard zal de naamgever van de prijs, Prof. Mr. Hans Franken, bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn om de prijs aan de winnaar uit te reiken.

Aansluitend is er gelegenheid om bij te praten met oude bekenden en nieuwe contacten te leggen tijdens de feestelijke borrel, op het hopelijk dan nog zonovergoten strand.

Waar

Vooges Strand
Boulevard Paulus Loot 1A
2042 AD  Zandvoort

Programma

16.30 uur             Ontvangst
17.00 uur             Key Note speaker Jos Burgers
17.45 uur             Uitreiking SGOA Hans Frankenprijs, Prof. Dr. Mr. Serge Gijrath en Prof. Mr. Hans Franken.
18.15 uur             Feestelijke strandborrel

Wij kijken er naar uit u op 19 september a.s. te mogen ontvangen op onze lustrumborrel. Schrijf u nu in want er is beperkt plaats. Er zijn geen kosten verbonden aan deze inschrijving.

Hartelijke groet, 

Namens het  bestuur van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering

Hanneke Slager
Peter van Schelven
Chris Barbiers

 Ja, ik schrijf mij graag in voor de SGOA Lustrumborrel op 19 september 2019