Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
  • SGOA kan nu ook uw ICT-rechtelijke incompany training verzorgen! Lees verder voor meer informatie over de invulling.

    LEES VERDER

  • De eerste SGOA Signaal van 2022 verzonden, een online nieuwsbrief met onderwerpen die voor ICT-conflictmanagement van belang zijn! Wilt u het SGOA Signaal ook ontvangen of de laatste versie lezen?

    AANMELDEN
    LEZEN

  • SGOA start met 'Privacy & Security Kamer'. Nieuwsgierig geworden? Lees hier snel verder!

Nieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws rond Stichting Geschillenoplossing Automatisering.

Openingstijden SGOA bureau tijdens de zomerperiode

12 July 2022

Het bureau van de SGOA is vanaf 18 juli 2022 telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Voor dringende zaken kunt u ons per e-mail: info@sgoa.eu bereiken.

De eerste SGOA Signaal van 2022 is verzonden

17 May 2022

Vandaag is de eerste SGOA Signaal van 2022 verschenen, een online nieuwsbrief met onderwerpen die voor ICT-conflictmanagement van belang zijn: arbitrale uitspraken, publicaties, seminars, congressen, trainingen, wijzigingen in wet- en regelgeving, ontwikkelingen in mediation en interviews met bedrijven.

In SGOA Signaal komen relevante ontwikkelingen binnen de SGOA zoals onder meer het nieuwe arbitragereglement, de internationalisatie, digitale uitwisseling van processtukken, de activiteiten van de SGOA Academy en de jaaroverzichten aan de orde. SGOA Signaal verschijnt 3 keer per jaar.

Wilt u SGOA Signaal ontvangen? U kunt zich hier aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden

MEER INFORMATIE

SGOA Academy: mislukte (agile) IT projecten

3 May 2022

Op dinsdag 7 juni 2022 organiseert de SGOA een nieuwe SGOA Academy. Centraal in deze bijeenkomst van de SGOA Academy staan mislukte (agile) IT projecten. Wat zijn de conflict issues bij Agile IT-projecten en Agile contracten? Welke juridische aspecten spelen een rol? We bespreken voorbeelden uit de praktijk en lessons learned. Deze bijeenkomst van de SGOA Academy vindt plaats in Amsterdam van 16.00 uur tot 18.00 uur met aansluitend een borrel.

MEER INFORMATIE

Nieuw SGOA Arbitragereglement treedt in werking op 1 januari 2022

31 December 2021
Op 1 januari 2022 treedt het nieuwe SGOA arbitragereglement in werking. U treft het nieuwe arbitragereglement hierbij aan. Het bijbehorende aanhangsel met nieuwe tarieven kunt u hier downloaden.

SGOA reikt voor 4e keer Hans Frankenprijs uit

5 November 2021
De Stichting Geschillenoplossing Automatisering, het onafhankelijke geschilleninstituut dat actief is in de behandeling van ICT-conflicten, heeft gisteren in een druk bezochte bijeenkomst in Amsterdam de prestigieuze Hans Frankenprijs uitgereikt aan mr. Anna Keuning. Met haar fraaie masterscriptie, getiteld “Correcting errors within a chain network - The allocation of responsibilities of chain actors and the legal protection against chain errors from the perspective of European and Dutch law”, is zij als rechten-studente afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De volledige scriptie van mr. Anna Keuning is hier te lezen. DOWNLOAD SCRIPTIE